dinsdag 8 augustus 2017

Dag 17 en 18: Orlando en Daytona Beach

Gisteren hebben we weer een dagje aan het zwembad doorgebracht. Het was weer bloedheet dus echt veel zin om iets te ondernemen is er dan niet. Af en toe druppelde het wat, maar tegen etenstijd begon het te gieten. Gelukkig duurde dat niet lang en konden we 's avonds nog naar de Universal Citywalk om te gaan eten bij het Hard Rock Cafe en te winkelen. Robert probeerde de John Lennon room nog een keer in te gaan, maar helaas was er een feestje waardoor deze gesloten was. Het eten was weer heerlijk en nadat we een pin hadden gekocht, gingen we even winkelen op de Citywalk. Ruben heeft de Cat in the Hat hoed gekregen en bij de Bob Marley tribute heeft Robert nog een shirt gekocht.
Grappig dat we Orlando deze keer gedaan hebben zonder parken. We hebben ons geen moment verveeld. Wat is hier veel te doen! Sowieso waren we toe aan wat rust na alle indrukken van de eerste weken en wat waren we blij met het hotel dat we op het laatste moment hadden geboekt.

Vanmorgen hebben we de koffers opnieuw ingepakt, al een beetje met het oog op de terugreis. Niet dat we daar heel erg naar uitkijken, maar het zit er toch echt weer aan te komen. Daarna zijn we naar Daytona International Speedway vertrokken. Eigenlijk wilden we hier een korte tour doen, maar dan moesten we een uur wachten en dat zagen we niet zitten met het oog op de reis naar Jekyll Island. We wilden ook nog graag naar het strand, dus hebben we daarvoor gekozen.
Ruben heeft lekker even in zee gezwommen, ik heb de jaarlijkse foto weer gemaakt aan het strand en verder hebben we genoten van het mooie weer. In een souvenirwinkeltje hoorde ik het weerbericht en dat sprak over storm: dat zal toch niet?!
Onderweg naar Jekyll Island kwamen we weer in verschillende keiharde buien terecht. Gelukkig werd het weer beter naarmate we in de buurt van het hotel kwamen. Het heeft hier inmiddels wel geplensd en geonweerd, dus hopelijk is het morgen droog en blijft die voorspelde storm wat zuidelijker.

Morgen staan we op tijd op, dus voor nu: welterusten!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten